Nu lanserar vi på C3 Connect ett nytt produktområde, som gäller kabeltätningar/genomföringar från tyska UGA.

GPD-tätningen/genomföringen är en snabb och lättmonterad produkt för både kablar och rör. Den passar såväl i öppna borrhål som i ingjutna plaströr. Stora fördelar är att den lämpar sig för runda hål/håltagningar, samt är både gastät och trycktät.

Tätningen går snabbt och enkelt att montera. Dessutom är tätningen mångsidig och flexibel vad gäller antal och diameter på kabel och rör, tack vare lökringsprincipen. Att tätningen är vinklingsbar upp till 8 grader ger en flexibel installation.

Fördelar:

Fördelar med GPD-tätningen från UGA är den är både gastät och trycktät, skyddsringen och klämringen är av rostfritt stål A2 och gummitätningen i åldersbeständigt EPDM. Tätningen går snabbt och enkelt att montera. Dessutom är tätningen mångsidig och flexibel vad gäller antal och diameter på kabel och rör, tack vare lökringsprincipen. Att tätningen är vinklingsbar upp till 8 grader ger en flexibel installation.

Dessutom finns möjlighet att i efterhand ändra i händelse av ändrat behov.

Specialanpassade lösningar:

Finner ni inte den konfiguration vad gäller antal och storlek på kablar som passar, så har vi alla möjligheter att kundanpassa en optimal lösning. UGA har 30 års erfarenhet av kundanpassade lösningar för de flesta applikationer.

Se hela produktsortimentet under: https://www.c3connect.se/produkt-kategori/tatningar-kabel-ror/gpd/

preloader